TERMENI ŞI CONDIŢII

Compania care administreaza site-ul www.adordeco.ro, numit in continuare „adordeco.ro” este SC ADOR SRL, cu sediul in Giroc, Str.Garofitei, nr. 4, jud Timis, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J35/ 3468/2006 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO 19164802.
Adordeco.ro este un magazin on-line.
Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.adordeco.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din aceasta pagina.

Comanda pe site:
Pentru a cumpara produse de la www.adordeco.ro trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de e-mail valida.
In momentul in care ati gasit produsul dorit, apasati butonul ADAUGA IN COS din pagina produsului sau din listele de categorie de produse. Produsul este adaugat in acea clipa in cosul de cumparaturi. Puteti repeta aceasta operatiune cu oricare alt produs din oferta. Accesand butonul COS CUMPARATURI veti putea vizualiza toate produsele selectate de catre dvs pentru cumparare. Din aceasta pagina se pot modifica cantitatile de produse dorite pe fiecare produs in parte sau se poate renunta la unele produse. Cand v-ati decis asupra comenzii si sunteti sigur ca nu mai trebuie modificate cantitatile sau produsele, apasati butonul COMANDATI din pagina COS CUMPARATURI. Continuati apoi pasii pana la finalizarea comenzii.
Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii fiscale (aceast document tine loc de contract conform legislatiei romanesti) si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii de primire a comenzii de produse.

Descrierea produselor
Toate produsele afisate pe site-ul www.adordeco.ro sunt insotite de o scurta descriere ce cuprinde informatii generale referiroare la caracteristicile acestora, mod de intretinere si modalitate de plata si transport.
SC Ador SRL isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul www.adordeco.ro.
De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site-ul www.adordeco.ro sunt proprietatea SC Ador SRL.

Pretul
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Toate preturile prezentate pe site sunt exprimate in Lei (Ron) si contin TVA .
www.adordeco.ro va putea desfasura orice si oricand campanii promotionale referitoare la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre www.adordeco.ro si vor fi facute cunoscute utilizatorilor si potentialilor clienti prin intermediul informatiilor afisate in prima pagina, dar si prin alte mijloace publicitare considerate oportune.

Modalitati de plata
– plata cash la livrarea produselor
– virament bancar
In cazul clientilor care au ales ca si metoda de plata „Virament bancar”, facturile fiscale se vor emite numai dupa confirmarea platii de catre banca.

Livrarea produselor si costurile implicate
Livrarea produselor se face conform modalitatii alese in pasul de comanda. Pretul pentru fiecare mod de livrare este afisat, in functie de greutate si de zona.

Returnarea produselor
Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Produsele care nu corespund din punct de vedere calitativ cu descrierea lor pe site-ul nostru sau nu sunt pe placul dumneavoastra pot fi returnate in ambalajul original prin expeditie postala catre noi. Costurile de transport vor fi suportate de catre client, iar contravaloarea marfii va fi returnata integral imediat ce coletul soseste la noi si constatam integritatea si cantitatea ca fiind in conformitate cu cele din comanda dumneavoastra.