Ce poti broda cu o masina de brodat casnica

Cand mi-am cumparat prima masina de brodat nu stiam ca ma voi trezi cu o noua dependenta.  Mi-am dorit-o din mai multe motive. De fapt, aveam nevoie de ea. In primul rand,  am luat-o pentru a personaliza mai usor produsele pe care le faceam pentru magazinul online adordeco.ro. Lucram in continuare si cu vopsea textila, dar am zis sa intoducem si broderia.

Sunt des intrebata ce marca de masina recomand. In primul rand, zic eu, suntem constransi de un buget. Mi-as fi dorit si eu una, la inceput, cu mai multe papiote (ace), sa nu mai tot schimb ata. Cu cat e mai complexa, cu atat e mai scumpa. Si mai utila.

De asemenea, am cochetat cu ideea unei masini compacte, adica, si coase (face ce face o masina de cusut ), si brodeaza. Am eu insa (si alti specialisti in „gadget-uri”) o idee fixa: mai bine sa stie sa faca un lucru bine, decat mai multe si mai putin bine. Asadar, am ales pana la urma o masina de brodat, varianta”single”.

           Inca o data, cum alegi masina: dincolo de marca (sunt cateva nume importante pe piata, inclusiv in Romania), e importanta marimea modelului pe care vrei sa il obtii, marime care e direct conditionata de marimea „hoop-ului”, adica a gherghefului, din fabricatie. Cu o masina mai putin complexa, vei putea scrie un nume lung de doar 10 cm, cu una mai complexa, treci si de 20 de cm.

Tocmai de aceea am si facut un video pe youtube pentru a sublinia importanta ariei de brodare. https://www.youtube.

Precum spuneam la inceput, am luat-o pentru a scrie/ personaliza diferite obiecte, in special, saculete. Am trecut la fete de perna, sorturi, decoruri pentru camere de copii, jucarii, diverse figurine din fetru, bijuterii, decoruri pentru lumanari, trusouri de botez, paturici, prosoape si bavete, bodyuri si tricouri, agende si altele, vorba aceea „sky is the limit”.